Voi sunteți adevărații invingători

BY staredespirit No comments

  Jocurile Paralimpice de vară din 2016 sunt cea de-a 15-a ediție a Jocurilor Paralimpice, cea mai importantă competiție multisportivă pentru sportivi cu dizabilitati și primele organizate în America latină.
  Olympus, unul dintre cei mai mari producători de pe piața locală de lactate, susține pentru a doua oară consecutiv echipa paralimpică română la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, care au loc în perioada 7 – 18 septembrie 2016. 
  Prin intermediul campaniei “Sustinem adevaratii invingatori”, Olympus are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare a mișcării paralimpice din România, oferind sportivilor cu dizabilități o expunere care să le asigure un nivel de notorietate crescut, comparabil cu cel al sportivilor fără dizabilități.        
  În perioada iulie – septembrie, Olympus direcționează Comitetului Național Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă promoțională de lapte de consum Olympus (1,5% și 3,5% grăsime) cumpărată.


  La Jocurile Paralimpice de la Rio, se va lupta pentru câștigarea medaliilor cea mai numeroasă echipă din istoria Comitetului Național Paralimpic, care va intra în competiție la șapte categorii sportive.
  11 atleți români ne vor reprezenta la categorii precum atletism, ciclism, judo pentru nevăzători, para-caiac, para-tir cu arcul, înot și tenis de masă.
România va fi reprezentată :
-  la categoria atletism -  de Florin Cojoc, calificat la probele de săritură în înălțime și săritură în lungime si Florentina Hriscu, calificată la proba disc clasa F44;
-     la categoria ciclism - de Eduard Novak, câștigătorul medaliei de aur (Track) și a celei de argint (Rutier) la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012;
-    la categoria judo pentru nevazatori – de Alex Bologa,  primul atlet judo în totalitate nevăzător din România;
-      la categoria para-caiac-canoe – de Șerban Iulian și Mihaela Lulea;
-       la categoria para-tir cu arculde Gheorghe Filip;
-       la categoria inot – de Naomi Ciorap si Samuel Ciorap;
-       la categoria tenis de masa – de Dacin Makszin si Bobi Simon .

Ei au dovedit deja că dizabilitatile fizice nu i-au ingenuncheat fără sperantă si nu i-au impiedicat să facă ceea ce-si doresc .
Suntem cu sufletul alaturi de ei si la Jocurile Paralimpice de vară de la Rio de Janeiro si stim că vor demonstra odata in plus ca NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, CU CONDITIA SA NU RENUNTI.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu