Petrecerea care imbina traditia scotiana cu spiritul brazilian

BY staredespirit No comments

  Imi plac la nebunie petrecerile in care invitatii fac lucrurile amuzante, au o doza de nebunie si stabilesc dinainte tema petrecerii. Cum tematica este inima petrecerii, ea trebuie integrata in tot conceptul evenimentului.  Multi ar zice ca partea asta cu alegerea temei petrecerii este cea mai grea, dar nu este chiar asa. In plina era a internetului este imposibil sa nu gasesti surse de inspiratie.  
  Citeam zilele trecute ca Ballantine’s Brasil, cel mai recent produs din portofoliul Ballantine’s, dă startul distracţiei în gaşcă cu noua campanie Brasil Shake. Două grupuri formate din 4 prieteni vor avea şansa să viziteze distileria Ballantine’s din Scoţia. Daca sunteti interesati puteti afla mai multe informatii pe www.brasilshake.ro/
  Uite asa mi-a venit ideea cu tema urmatoarei petreceri pe care o voi organiza cu gasca mea de prieteni. Daca Ballantine’s Brasil îmbină tradiţia scoţiană cu spiritul brazilian într-o singură băutură, de ce n-as organiza o petrecere scotiano-braziliana in care sa existe un dress code ?
Barbatii vor respecta traditia scotiana si vor purta kilt, sosete groase de lana, pantofi cu varf ascutit, gentuta crosetata si sacou. 


 Nebunia nu se opreste aici. Pe ritmuri fierbinti de Brasil Shake, fetele costumate in dansatoare brazilience vor incinge atmosfera prin aparitia lor in costume excentrice si viu colorate, antrenandu-i in dansul lor pe fermecatorii scotieni imbracati in kilt-uri. Va puteti imagina asa ceva? 




 Cam acesta este scenariul, iar daca incepi seara cu un blend de whisky scotian Ballantine’s Brasil, petrecerea se activeaza si voia buna se instaleaza in intreaga incapere. 
  Asadar, daca vrei un party pe cinste, asigura-te ca nu o sa-ti lipseasca cele 5 ingrediente necesare si suficiente pentru ca petrecerea sa fie una de neuitat:


1) tema petrecerii bine aleasa (daca iese din conventional, cu atat va fi mai tare : Vestul salbatic, Jungle party, Noapte turceasca, Seara cu masti elvetiene, Bal mascat etc); 

2) cativa prieteni buni si cel putin la fel de ticniti ca tine ( iar daca se vor imbraca conform tematicii petrecerii, cu atat nebunia si distractia vor fi complete). Pentru a evita cheltuielile inutile (de cate ori in viata vei folosi un kilt?), incearca sa inchiriezi un costum care sa se apropie ca stil de tema evenimentului. 

3) Ballantine's Brasil... Ballantine's Brasil.... si iar Ballantine's Brasil...cu gheaţa....consumat cu moderatie, daca se poate.  

4) muzica aleasa in functie de tiparul in care se incadreaza fiecare petrecere( country, ritmuri africane, blues, jazz, rock.. )

5) buna dispozitie.

Nu ai nevoie de un organizator pentru a pregati petreceri tematice, ci doar de imaginatie si putina improvizatie pentru costume. Si nici macar nu trebuie sa respecti toate cerintele, ci gandeste-te ca ceea ce conteaza este distractia alaturi de prieteni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu