Vacanța de vară va fi Sandalandala

BY staredespirit No comments



 Fericirea inseamna sa faci si sa ai parte in fiecare
zi de lucrurile care-ti plac, fara sa astepti prea mult.
De asta s-au inventat Zorile.


  Cu deviza aceasta au pornit la drum cei de la Zorile Store, care au dezvoltat o rețea de magazine offline și online care livrează rapid cele mai noi colecții de la branduri precum Puma, Northland Professional, Skechers, Vans, Le Coq Sportif, New Era, Lacoste, Ipanema și multe altele. Online, Zorile Store îți oferă o experiență unică de cumpărare prin vizualizarea tuturor produselor, cu o precizie ce bate realitatea (vezi  pe site detaliile mai bine decât la raft!).
  Zorile Store isi tine publicul aproape cu promoții și concursuri pentru articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la producătorii de marcă pe care îi comercializeaza. Astfel s-au născut campanii precum prima campanie cu papuci gratuiți, My Summer Style – prima campanie pe Pinterest din România, campaniile de Black Friday, de Crăciun sau de Sf. Valentin. Și pentru că au vrut să-si cunoasca clientii mai bine și mai direct, din 2014 au deschis cel mai alandala camping din Vama Veche: Sandalandala. Aici, după ce te-ai încălțat tot anul de la ei, te invită să te descalți….de griji!


 Si pentru că și-a obișnuit clientii cu campanii dintre cele mai bune, acum cei de la ZorileStore.ro au mai pregatit o campanie foarte interesantă : cumperi orice produs de pe site până pe 21 august și intri automat într-o tragere la sorți din care vor rezulta trei câștigători care vor ajunge la mare în Vama Veche, cu încă 7 prieteni fiecare. Toți cei 24 de norocoși (3 castigători cu câte șapte prieteni fiecare) au camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche!



  Nu-i așa că este tentant? Nu te-ai convins incă ?



  Eu, de abia aștept să petrec o vacanță Sandalandala .  Anul acesta m-am decis să fiu mai practică si să iau cu mine doar lucrurile de care am cu adevărat nevoie . Așa că imi trebuie musai o geantă in care să-mi pun cele câteva lucrușoare esențiale pentru vacanță, iar aceasta de pe Zorile Store mi se pare perfectă.



 
 În primul rând, când mă gândesc la o vacanță la mare, încep cu numărul de zile pe care o să le petrec acolo, pentru că așa stabilesc câte haine iau cu mine. Calculul il fac după formula:

număr de tricouri și lenjerie intimă X număr de zile

  Primul articol pe care il pun in bagaj este costumul de baie, apoi loțiunea de protecție solară. Mai adaug două rochițe vaporoase de vara, o pereche de flip flopsi si una de sandale, două perechi de pantaloni scurti, periuța de dinți, pastă de dinți, antiperspirant, parfumul si trusa de machiaj, săpun si vreo două prosoape. Nu uit de telefon, incărcător si aparat foto , ca să imortalizez cele mai frumoase momente.

 Eu nu plec acum, ci pe la sfarsitul lunii august,  așa că dacă am uitat sa pun ceva esențial  in bagaj, mai aveți timp să-mi atrageți atenția.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu